maanantai 31. toukokuuta 2010

KANTA-ASIAKASTARJOUS -25%

Liity kanta-asiakkaaksi Niilo Ilo verkkokauppaan ja saat -25% alennusta tilauksestasi, kun tilauksen loppusumma on vähintään 40€. Tämä tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa tänään ja huomenna, eli 1.6.2010 saakka. Jos olet jo kanta-asiakkaana, tarjous koskee luonnollisesti myös sinua :)

Tarjous koskee uusia tilauksia, eikä sitä hyvitetä jälkikäteen. Alennuksen saaminen edellyttää, että syötät koodin KESÄ1 tilatessasi lunastuskoodi-kenttään. Jos tilaukselta palauttaa ja loppusumma jää silloin alle 40€:n, myös alennuksen menettää.

Tervetuloa ostoksille!










perjantai 28. toukokuuta 2010

Uudet perheenjäsenet

Meidän perheeseen on kotiutunut kaksi uutta perheenjäsentä pitkällisen harkinnan ja etsiskelyn jälkeen. Oikein hyvätapaisia, vähäruokaisia ja sisäsiistejä nämä pikkukissat ovatkin. Voin lämpimästi suositella kaikille lemmikin hankintaa harkitseville :)


Noita-kissa ja Dinsku-kissa, pojat nimesivät kissat mummolan kissojen mukaisesti. Ulkonäkökin täsmää oikeisiin versioihin.

Noita-kissa on Maxin..


..ja Dinsku-kissa Fransin

Pojilla ei olekaan tähän mennessä ollut sellaisia suosikkipehmoleluja, joita kuljetetaan joka paikassa mukana. Nyt näyttäisi, että näistä kissoista tulisi sellaisia. Kissat otetaan mukaan myös nukkumaan.

Näin iloisissa ilmeissä kohti viikonloppua :)

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Äiti, me mennään jo!

Tämä toteamus kuuluu meidän eteisestä nykyään monta kertaa päivän mittaan, poikia kun ei meinaa millään saada viihtymään sisällä. Frans harjoittelee jo kovasti itse pukeutumista ja Max alkaa olla melko hyvä siinä, mitä nyt joskus kengät luiskahtavat vääriin jalkoihin tai pipo on ihan nurinkurin päässä.

Joskus onkin aika huvittavaa mennä katsomaan, minkälaisissa vermeissä pojat ovat ulkoilemaan lähdössä :)

Max pukee aina ensin itsensä ja malttaa sitten myös auttaa pikkuveljeä, tässä kypärän säätö käynnissä

Jotain hassua tuossa Maxin pukeutumisessa on...

Siinä onkin hyvä neuvoa veljeä, kun on itsellä kengät väärissä jaloissa ja vielä eripari kengät..Kylläpä se Fransia naurattaakin :)


Täällä sataa vettä kaatamalla, joten äiti joutuu vielä tähän tämän aamuiseen pukeutumiseen puuttumaan. Ehkäpä kaivetaan jotain vedenkestävää sadeasua päälle ja katsotaan sitten miten pojat viihtyvät viileässä vesikelissä..

tiistai 25. toukokuuta 2010

Pupuloita

Meidän takapihalla on tosi kesyjä oravia. Ne eivät pelkää ihmisiä ollenkaan, ei edes pieniä riehuvia poikia. Ja niitä saa näköjään valokuvatakin ihan rauhassa.

Ensimmäinen oravakohtaaminen meillä oli viime viikolla, kun pojat olivat taas karanneet aamupalapöydästä parvekkeelle. Kohta Max juoksi sisälle silmät innosta loistaen ja sanoi: "Äiti, äiti! Tule äkkiä katsomaan, ulkona on jotain pupuloita!"

Jostain syystä pojilla on alkanut kaikissa, jo opituissa, sanoissa esiintyä -loita pääte. Parkkipaikalla on autoloita, ruukussa on kukkaloita, lammessa ui kalaloita ja parvekkeella on sitten pupuloita :)

No, eihän siellä parvekkeella sentään puput loikkineet, vaan nämä kesyt oravat. Siinä riittikin ihmettelemistä koko aamuksi.



maanantai 24. toukokuuta 2010

Mini Rodinin uima-asut

Pitkään odotetut Mini Rodinin uima-asut ovat valmistuneet ja lähtevät tällä viikolla toimitukseen valmistajalta. Odottelen uima-asuja saapuvaksi ensi viikon lopulla.

Toivottavasti saadaan lisää myös rantakelejä siihen mennessä :)

perjantai 21. toukokuuta 2010

Myydään kesäkalusteryhmä

Myymme muuton alta Askosta kaksi vuotta sitten ostetun kesäkalusteryhmän, sis. pöytä + 4 tuolia (pehmusteet ja katos eivät ole myynnissä). Muutetaan kuun lopulla väliaikaisesti kerrostaloon, joten ei taida olla tarvetta näin isolle ryhmälle :)

Hyväkuntoinen ja tukeva kesäkalusteryhmä, säädettävät tuolien selkänojat. Varastointi onnistuu helposti, koska kaikki saa taitettua kasaan.

Kohde löytyy Huutiksesta.

torstai 20. toukokuuta 2010

Takapihalla leikkimässä

Pojat ovat usein aamulla takapihalla/parvekkeella leikkimässä, sillä välin kun äiti pakkaa lähetyksiä. Meillä on iso parveke ja takapiha, jossa on hyvä seikkailla ja tutkia luonnon ihmeitä. Lisää haastetta takapihalla seikkailuun tuo kallioinen rinnetontti, joka ei ole ollenkaan tasainen. Takapiha on meillä ihan luonnontilassa. Tarkoitus oli tehdä sinne iso terassi, mutta jätetään se nyt seuraavalle asukkaalle.


Lentokoneiden ja helikoptereiden bongaus on sitten hauskaa puuhaa, ja tästä niitä lentääkin yli aika usein.

Kukkia äidille :)

Ongella. Lapsen mielikuvituksella risu on onki ja kallion alla kalalampi. Ja saaliksi tuli tietysti se ISO KALA!

Kesän ötökät ovat mielenkiintoisia, ja myös vähän pelottavia (ainakin ötökkäkammoisesta äidistä)

Max tutkii hämähäkkia ja Frans testaa kalliota liukumäkenä.
Maxilla Kameleontin työkone t-paita ja Lindexin froteeshortsit viime kesältä, Fransilla Lindexin viidakkopaita ja Moonkidsin froteeshortsit viime kesältä.

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Mopolla leikkipuistoon

Meillä mopoilu on tosi suosittua, eilen Max halusi ajaa mopolla myös leikkipuistoon. Onneksi matka ei ole kovin pitkä ja suurin osa reitistä kulkee metsän läpi kävelytietä pitkin. Ja onneksi, pienten itkujen jälkeen tosin, Frans suostui istumaan rattaissa ja Fransin skootteri otettiin vain vaunujen kyytiin. Phil&Ted's rattaiden sisaristuin on kyllä kätevä myös kaikenlaisen ylimääräisen tavaran kantamiseen, esim. ruokapussien, hiekkalelujen, ostospussien, postien ja tässä tapauksessa skootterin!


Tästä se matka lähtee, talomme vastapäätä on mukava sorsa-lampi..

..ja autotonta hiekkatietä myöten päästään melkein leikkipuistolle saakka.

Leikkipuistossa pitää päästää heti liukumäkeen..

..ja kiipeilemään. Frans on alkanut olla tosi kiinnostunut kiipeilytelineistä, ja äiti ei saa tietenkään auttaa :)

Ja näin tyytyväinen ilme on pojalla, kun on päässyt kiipeämään telineen ylimmälle korokkeelle asti.

Isoveli opastaa eteenpäin..

Ja lisää kiipeilyä..

Välillä tehdään hiekkakakkuja. Pojilla päällä Kameleontin uutuus t-paidat.

Jätskitauko kotiin mennessä. Kelvattaisko Salen mainokseen..? ;))


maanantai 17. toukokuuta 2010

Tähtiä Kameleontilta

Sain erän supersuosittuja, kesäisiä tähtivaatteita Kameleont Designilta Niilo Ilo verkkokauppaan. Vaikka tähtivaatteita oli jo kevään mallistossa, niin näissä värit ja yhdistelmät ovat aivan superherkullisia! Melkein haukoin henkeäni pakettia avatessa!

Meidän vaatekaappiin näitä tulee ainakin :)





















sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Rantapäiviä

Ihanaa viettää hellepäiviä rannalla kylmän talven jälkeen, pojatkin nauttivat ihan täysillä. Meillä ainut ongelma on päivien lyhyys, pojat eivät malttaisi vielä illallakaan mennä nukkumaan. Ja Fransin päiväunet meinaavat jäädä kokonaan pois, kun ei vain millään malttaisi nukkua.

Eilen otettiin jo telttakin parvekkeelle, tarkoituksena nukuttaa Frans leikin lomassa sinne.. Melko hyvin se on onnistunutkin, nytkin Pikku-Faa vetelee sikeitä teltassa..

Tässä muutamia rantakuvia viikonlopulta:


Vähän kylmää vettä vielä..

..mutta ei tunnu lasten leikkejä häiritsevän. Talviturkkeja ei tosin olla meidän perheessä vielä heitetty :)

Pojilla Mini Rodinin pantteripaidat ja Lindexin shortsi-housut

Traktorin pesua

Miten mukavaa onkaan heitellä leluja järveen.. ja äiti käy sitten hakemassa..

Evästauko isin kanssa. Täksi kesäksi hankittiin kätevät Tupperin retkipullot, joissa on tiiviit korkit ja kiva keksijemma pohjassa.