lauantai 24. heinäkuuta 2010

Vielä seitsemän yötä..

..ja sitten muutetaan. Massiivinen pakkausoperaatio alkoi tänään, onneksi kaukaa viisaina kaikkia laatikoita ei edes purettu silloin, kun muutettiin tähän väliaikaiseen asuntoon. Ja onneksi noita muuttolaatikoita on kertynyt jo melkoinen pino, niin ei tarvitse lähteä haalimaan Salesta banaanilaatikoita. Nykyään meidän muuttovarustukseen kuuluvat myös nokkakärry ja peräkärri, aletaanpa olla melkein ammattilaisia tässä hommassa ;)

Poikien osuus muutosta on jo suoritettu, pojat pakkasivat tänään innoissaan lelunsa. Tosin siinä kyllä kesti tovin, kun laatikon pohjalta paljastui pitkään piilossa olleita leluja jotka tuntuivat taas ihan uusilta.. Tänään meillä onkin luettu kirjoja, tehty palapelejä, kasattu vähän junarataa ja rakennettu legotorneja. Eikä tietysti pidä unohtaa autoleikkejä. Uskomatonta että meidän perheen leluautot eivät mahdu yhteen muuttolaatikkoon..

Aamulla pojat purkivat energiaansa leikkipuistossa, ja isi sai pakata kotona rauhassa. Vuorovedoin edetään, toinen vanhemmista on poikien kanssa ulkoilemassa, niin toinen saa sillä välin pakkailla rauhassa.

Blogi vaikenee nyt hetkeksi, palailen viikon parin päästä uusien kotikuvien merkeissä. Nyt ei tosiaan remonttia ehditä heti tehdä, muutetaan siis suoraan asumaan ja suunnitellaan sitten uuden kodin ilmettä rauhassa. Voi olla, että menee vuosikin ennenkuin ehditään remonttiin ryhtyä. Jos vain tämän äidin sisustusinto malttaa odotella..

Verkkokaupan toimitukset toimivat normaalisti myös muuton aikana, ja Niilo Ilo kotipuoti avataan elokuussa uudessa osoitteessa Kuopion keskustassa Satamakadulla.

Aurinkoisia päiviä :)








keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kimperin ötököitä

Joko olet tutustunut Kimperin ötököihin?

Nyt niitä saat myös Niilo Ilo verkkokaupasta. Kyseessä on siis Kimperin oma uutuuskuosi, joko mustalla pohjalla limenvihreitä ötököitä tai ruskealla pohjalla oranssinvärisiä ötököitä. Oikein onnistunut kuosi minusta ja toimii hyvin pipoissa. Musta-lime ötökkäpipo sopii ihanasti esim. syksyn Moonkidsin mustien vaatteiden pariksi!

Nyt ovat pipovalikoimat parhaimmillaan :)











tiistai 20. heinäkuuta 2010

MOONKIDS SYKSY 2010

Tältä näyttää kokonaisuudessaan Moonkidsin syksy 2010. Mallisto on saapunut ja tilattavissa Niilo Ilo verkkokaupasta.









maanantai 19. heinäkuuta 2010

Alen loppurysäys ja syksyn ennakkovilkaisu

Alen viimeinen viikko on käynnissä. Kaikki lyhythihaiset t-paidat ja mekot, sekä shortsit alennettu -30-60%. Jäljellä hajakokoja nopeimmille!

Osa syksyn uutuuksista on jo tulossa. Vanhoista merkeistä Niilo Ilossa jatkavat Moonkids, Kameleont Design, Mini Rodini, Ticket to Heaven, Starchild, Kimperi, Metsola ja Shampoodle.

Ensimmäinen uutuustoimittaja oli Nosh Organics, jonka mallisto saapui myyntiin jo kesällä. Myös muita uusia merkkejä on tulossa, suurimpana Villervalla nyt heti syksyllä sekä Småfolk loppusyksyn mallistosta lähtien.

Lisäksi pari mukavaa uutuustoimittajaa. Toisen mallisto sisältää kohtuuhintaisia, ekologisia trikoo- sekä velourvaatteita. Toiselta valmistajalta saapuu upeita haalareita, sekä trikoo- ja velourvaatteita 70-luvun henkeen. Tämä valmistaja on aivan uutta Suomen markkinoilla!

Jos et ole vielä liittynyt kanta-asiakkaaksi Niilo Ilo verkkokauppaan, niin se kannattaa tehdä nyt. Kanta-asiakkaana saan ensimmäisenä tiedon sähköpostiisi syksyn uutuuksista, sekä myös hyödyllistä ennakkotietoa alekampanjoista jne.. Kanta-asiakkaille järjestetään myös omia alekampanjoita, jotka eivät ole muiden käytettävissä.

Tähän postaukseen liitän yhden kuvan, ennakkovilkaisun syksyn Moonkidsin mallistoon. Tarkkasilmäiset voivat löytää lisää mallistokuvia Niilo Ilo verkkokaupasta. Ja itse vaatteetkin saadaan myyntiin ihan pian :)


keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

LISÄALE NIILO ILOSSA

Helle jatkuu, mutta kesäale lähenee loppuaan. Nyt saat

- 10% lisäalennuksen yli 30€:n tilauksesta (LISÄ10) ja

- 15% lisäalennuksen yli 50€:n tilauksesta (LISÄ15).

Jos tilaat yli 100 €:lla, saat lisäksi postikulut kaupan päälle!


Lisäale koskee kaikkia jo alennettuja tuotteita sekä normaalihintaisia tuotteita (ei koske postikulujen osuutta, eikä Nosh Organics uutuustuotteita). Alennuksen saaminen edellyttää, että syötät alennuskoodin LISÄ10 tai LISÄ15 ostoskorin lunastuskoodi-kenttään.

Tarjous koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä anneta jälkikäteen. Jos tilaukselta palauttaa, alennus pienenee tai sen menettää. Tarjous on voimassa 18.7. saakka.

Tervetuloa aleostoksille!



sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Välineurheilua

Meidät pojat eivät ole olleet mitään vesipetoja, Vauhtivekaroiden vauhti on suorastaan hyytynyt veteen mennessä. Joko vesi on liian kylmää tai sitten siellä on liikaa isoja ”kalaloita” tai sitten vain hiekkalinnojen ja –kakkujen tekeminen on ollut mukavampaa rantapuuhaa.

Tämä on tosin koskenut vain luonnonvesiä, kylpyammeessa tai kylpylöiden uima-altaissa poikien meno on ollut yhtä villiä kuin kuivalla maallakin.

No, tässähän on tietysti omat hyvät puolensa. Äiti ja isä ovat selvinneet uimavahdin hommista suhteellisen helposti, kun pojat vain tekevät hiekkakakkuja rannalla. Mutta, kesä etenee ja vedet lämpenevät.. ja samaa tahtia on poikien vesi-innostuskin kasvanut. Nykyään varsinkin Frans hyppii ja pomppii vedessä välillä ihan holtittomasti, ja kiva olisi lähteä äidin perään uimaankin..

Päätettiin siis siirtyä välineurheiluun tässä uintitouhussakin. Molemmille pojille hankittiin ”uimapollukat” käsiin ja yhteiseksi uintiapu-liivi. Liivin kokoluokitus oli kätevästi 2-4 vuotta, jolloin se menee meillä molemmilla pojilla. Liivi on oikeastaan kuin haalari, alaosassa uimahousut ja yläosassa kellukkeet. Liivi vedetään päälle kaula-aukon kautta.

Käytössä todettiin, että liivin kanssa kannattaa pukea myös käsipollukat. Muuten lapsi kippaa helposti naamalleen veteen. Frans on sen verran kevyt, että kellui aivan kokonaan pinnalla liivin ja pollukoiden kanssa. Tosin kelluessa pyörähtää helposti selälleen ennen kuin oppii hakemaan tasapainoa käsillä ja jaloilla.

Frans pyörähtikin heti ensiuinnilla ympäri ja totesi sen jälkeen, että Max saa nyt kokeilla liiviä :)

Max löysikin sitten uimisen riemun liivin ja pollukoiden kanssa. Poika eteni vauhdilla varpaiden kastelijasta käsipohjaa uivaksi vesipedoksi. Liivi ja pollukat eivät ihan kokonaan kannattele Maxia, joten poika pääsee vähän harjoittelemaan uimista.









Voisitteko uskoa edellisten kuvien perusteella, että Maxin jalka on nii-in kipeä, että poika pitää työntää rattaissa parinkymmenen metrin matka rantaan ja takaisin..Hih :))

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Laiturilla






Ja sitten taas uimaan :)

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Muuttopuuhissa

Yllätys, yllätys! Meillä ollaan taas muuttopuuhissa!

Nyt löydettiin se koti, johon meidän perhe asettuu asumaan. Tämä on siis viimeinen muuttouutinen pitkään aikaan :)

Ennen poikia asuttiin mieheni kanssa aina keskustassa. Maxin synnyttyä lähdettiin kokeilemaan lähiö-rivari-asumista. Kolme vuotta meni ennenkuin myönnettiin, että kaivataan takaisin keskustaan. Ja nyt meillä sitten on se keskusta-koti, ja vieläpä talosta josta olemme aina haaveilleet!

Uusi koti on Satamakadulla, eli aivan lähellä Kallavettä ja Kuopion suurinta uimarantaa, Väinölänniemeä. Torille on matkaa muutama sata metriä, leikkipuistoja on parikin ihan lähellä ja poikien kerhot ovat myös lähellä.

Asunto itsessään on siisti, mutta aika peruskuntoinen. Eli remonttia tehdään jossain vaiheessa, mutta ei nyt heti. Katsellaan ja mietitään rauhassa mitä tehdään ja miten.

Tosi hankalaa oli löytää kerrostaloasunto, jossa on tarpeeksi iso hissi rattaille. Ja jossa pääsee hissiin ilman porrasnousuja. Lisäksi meidän vaatimuslistalla oli kaksi vessaa, sekin tuntuu olevan harvinaista. Samoin autopaikka. Nämä kaikki toteutuivat tässä asunnossa ja lisäksi extrana asunnossa on mahtavan kokoinen, koko huoneiston levyinen, lasitettu parveke. Ja uima-allas saunojen yhteydessä :)

Max esittelee uutta kotia ulkoapäin (sisälle ei vielä päästä):


sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

torstai 1. heinäkuuta 2010

ALE KIIHTYY!

Ale kiihtyy Niilo Ilossa. Lisää tuotteita alennettu, nyt tyhjennetään varastoa hyvillä tarjouksilla! Alennukset -20-30%, osa vaatteista jopa -50%.

Tervetuloa kesäisille ostoksille!