torstai 14. marraskuuta 2013

MIX AND MATCH: Nosh Organics terry jogger pants
















Nosh Organicsin froteiset jogger pantsit ovat tosi mukavat housut; pitkien resorien ansiosta housuissa on paljon kasvunvaraa ja ne ovat mukavat päällä. Ja mikä parasta, sukkalukko toimii ihan parhaiten tämän kaltaisissa housuissa eikä talvikengän varteen jää ikävää myttyä housujen lahkeesta!

Housuissa on hyvä, kapeampi malli kuin Noshin velourhousuissa. Frotee on paksua ja laadukasta, 100% luomupuuvillaa. Ja talvisia värejä löytyy nyt joka lähtöön. Yhdistele Noshin Wintermalliston yläosien kanssa, tai ota kuvista vinkkejä muihin yhdistelmiin!

Kaikki vaatteet Niilo Ilosta, klik.

8 kommenttia:

  1. Hienot housut! Isoin koko lienee tuo 110/116? Paljonko siinä on haara-lahjemitta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokoja on kyllä 122/128 saakka, punaisessa jopa 134/140. Koot ovat reiluja, haara-lahje koossa 110/116 on 52 cm ja koossa 122/128 58 cm. :)

      Poista
  2. Noshin froteehousuista on tullut yhdet meidän suosikkihousuista :) Noi punertavat näyttää kivalle! Mietin, että saattais sopia sen Po.pin sirkus-malliston tähtipaidan kanssa joulua ajatellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä hyvät housut. Ja menisi varmaan hyvin myös Po.pin paidan kanssa :)

      Poista
  3. Ihania yhdistelmiä! Kiva kun laitat näitä kuvia, saa hyviä vinkkejä mitkä käy yhteen. :)
    Millainen noissa Noshin froteehousuissa on tuo vyötärö? Luuletko että kestäisi hoikalla lapsella hyvin jalassa? Tosi kivalta näyttää ja meillä Emil tykkää just noista "resorihousuista". ;)

    -Poikien tyyliin Mia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä froteehousumalli on kapeampi kuin Noshin housut yleensä, menee mielestäni hyvin myös hoikemmalle lapselle. Vyötäröllä on toimiva nauhakiristys :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)