keskiviikko 30. tammikuuta 2013

LISÄALE -15%




Niilo Ilon ale päättyy sunnuntaina 3.2., nyt saat -15%:n lisäalen kaikista jo alennetuista tuotteista koodilla LISÄALE15!

Kaikki aletuotteet löytyvät erillisestä ale-kansiosta, lisäalen saat sen lisäksi myös Poistokorin tuotteista.

Kurkkaa samalla kevään ensimmäiset uutuustuotteet mm. Maxomorralta, AlbaBabyltä, Molo Kidsiltä, Småfolkilta ja Name Itiltä. Lisäale ei koske uutuustuotteita.

Tervetuloa aleostoksille!

tiistai 29. tammikuuta 2013

Maxomorra spring 2013



Maxomorran pirteän värikkäät kevätuutuudet ovat saapuneet Niilo Iloon! Kuoseissa tähtiä, pilviä, autoja, heppoja.. Ja ainakin meillä hyvin ajankohtaisia luurankoja sekä ninjoja :)

Tervetuloa tutustumaan!

lauantai 26. tammikuuta 2013

Ihana AlbaBaby


 
AlbaBabyn ihana kevätmalliston ensimmäinen erä saapui Niilo Iloon. AlbaBabyn mallistot ovat minusta olleet alusta lähtien ihan mahtavan herkullisia, niin nytkin. Keväiset värit (etenkin oma suosikkini keltainen), hyvät mallit ja paljon yksityiskohtia!

 
Keltainen kukkamekko, jossa hienot yksityiskohdat myös selässä


Jumpsuit, isoille ja pienille

 
Ihana oranssi väri, joka näyttää taas niin hyvältä pitkän tauon jälkeen. Niilo Ilon mallistossa myös huppariin kuuluvat oranssit froteehousut (jotka sopivat aivan ihanasti Småfolkin uuden leijonapaidan kanssa).


Tytöille pinkkiä ja sydämiä. Niilo Ilossa huppariin sopivat pitkäresoriset housut, joissa on ihan huippumalli. Helppo käyttää nyt talvellakin, kun sukat saa kätevästi resorien päälle. Ei sitten ole nilkat paljaana toppapuvunkaan alla. Meidän suosikit, Alban housuja löytyy poikien kaapista kaikissa mahdollisissa väreissä :)
 
Lisää AlbaBabyn ihanuuksia (mm. keltaiset housut ja paita) odotellaan lähiviikkojen aikana.
 
Mukavaa viikonloppua!
 
 




torstai 24. tammikuuta 2013

Molo Kids välikausi 2013




Molo Kidsin upean väriset, laadukkaat välikausivaatteet ovat saapuneet Niilo Iloon. Väreissä keltaista, denimiä, rainbowta ja pinkkiä!

Tilaa nyt Molo Kidsin tuotteita yli 30€:lla ja saat Numa mobile keeperin kaupan päälle! Lisää väritoive (Neon green tai Crazy salmon) ostoskorin lisätiedot kenttään. Kaupan päällisiä on reilu, mutta rajoitettu erä, tarjous voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Tarjous koskee Molo Kidsin sisä- ja ulkovaatteita, myös alehintaisia.

Tervetuloa kevätostoksille!

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Frans pieni panda


 
Frans on leikkinyt tänä talvena paljon eläinleikkejä, milloin päässä on kissahattu, päällä hiiriasu tai jotain muuta eläimellistä.
 
 
Tänä viikonloppuna löytyi kyllä kauden suosikkiasu ihan sattumalta ulos lähtiessä. Ulkovaatteita pukiessa Fransista kuoriutuikin suloinen pieni panda.


 
Ja tätä asuahan ei sitten maltettu riisua ulkoilun jälkeenkään. Meillä on siis kierinyt ja loikkinut lattioilla pieni panda. Onneksi panda kuitenkin syö ihan ihmisruokaa :)


Mukavaa että kaikki on oman mielikuvituksen tuotetta ja kekseliäisyyttä, eikä näihin eläinleikkeihin tarvita mitään ekstravarusteita. Vanhemmat ja isoveli voivat jo odottaa jännittyneenä mikä eläinhahmo Frans on ensi viikonloppuna...

 
Ja eihän pandaleikkien tarvitse sisälle päättyä, ulkona ollaan myös pandoja :)


keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kelkkakuljetus



Meillä on ihanan lyhyt matka päiväkotiin, noin kilometrin verran. Nyt talvella ollaankin siirrytty kelkkakuljetukseen, aamulla vain pojat Stigaan ja menoksi!

Minusta on ihan tylsintä talviaamuina juosta laittamaan heti herättyä auto lämpiämään ja lähtiessä harjata lumet pois + tietenkin hinkata ja hankata ikkunat puhtaaksi. Ja sitten pyöriä päiväkodin miniparkkipaikalla etsimässä tyhjää ruutua kymmenen muun samaa tekevän vanhemman joukossa..

Paljon helpompaa Stigailla! Pojatkin ovat ihan innoissaan, kun heti aamusta pääsee pulkkamäkeen. Ainut ikävä puoli Stigailussa on hiekoitus, joka tuntuu tätä hommaa ajatellen toimivan liiankin tehokkaasti. Mutta pitää ajatella positiivisesti, äidin kuntoiluteho kasvaa, kun hiekoitustraktori ajaa edessä..

Pakkasten aikaan ollaan huomattu, että Stiga tarvitsee huoltoa samaan tapaan kuin autokin. Jos kelkka ei ole lämmityksessä yön aikana, aamulla voikin olla ikävä yllätys: vetonaru on jäätynyt kiinni :)