tiistai 14. tammikuuta 2014

MIX AND MATCH: FILEMON KID















Uusi, ihana merkki Niilo Ilossa: Filemon Kid. Pehmeät ja laadukkaat materiaalit luomupuuvillaa, lisäksi GOTS sertifikaatti.

Yhdistele esim. Name Itin yksiväristen perustuotteiden kanssa! Filemon Kid vastaa hyvin kokoaan, haalarit ovat kooltaan reiluja.

Kaikki vaatteet Niilo Ilosta, klik!

7 kommenttia:

  1. Nämä sun mix and match -postaukset on tosi kivoja ja inspiroivia :). Kiitos! Tuo pesukarhucollege on tosi kiva. Osaatko sanoa, onko päänaukko yhtä pientä, kuin viime kevään malleissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos näistä on apua. Näitä on myös tosi hauska tehdä!

      Collegen päänaukko on oikein hyvän kokoinen ja vieläpä hyvin joustavaa materiaalia. Ilmeisesti mitoitus on korjattu viime kaudesta, katson aina tarkkaan nämä yksityiskohdat uusia merkkejä mallistoon valitessani :)

      Poista
    2. Kiva kuulla, että asiaan on puututtu. Ja myös, että huomiot nämä vaatteen käytettävyyteen vaikuttavat asiat :)!

      Poista
  2. Hei! Olen katsellut tytölleni tuota karhu jumppista...mutta harmikseni huomasin että suurin koko on 92/98 :/ tytöllä nyt käytössä 98 cm vaatteet ja mietein että mahtaakohan olla liian nafti...se leijona jumppis oli toosi naftia...olisko sulla antaa 92/98 mitoja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karhujumppis on kyllä ihana, ja minusta on kyllä enemmänkin reilua mitoitusta. Tässä vielä mittoja: niska-haara 49 cm, haara-lahja 32,5 cm, kainalo-hiha 28 cm. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)