perjantai 28. marraskuuta 2014

BLACK FRIDAY



NIILO ILOSSA HURRR-JAT MUSTAN PERJANTAIN TARJOUKSET. KLIKKAA TÄSTÄ, KATSO JA TILAA!

Ykköskappaleita, hajakokoja ja ale-eriä isoilla aleprosenteilla, toppaa ja sisävaatetta lähes kaikilta merkeiltä. Ole nopea, tuotteita on vain pienet määrät.Tarjous on voimassa Niilo Ilo verkkokaupassa niin kauan kuin tuotteita riittää, tai enintään sunnuntaihin saakka.


BLACK FRIDAY, KLIK!

tiistai 25. marraskuuta 2014

IHANA METSOLAN JOULUMALLISTO

 
 






Aivan ihana, jouluinen uutuusmallisto Metsolalta on saapunut Niilo Iloon! Pehmoiset ja laadukkaat materiaalit, suomalainen design ja kivat mallit. Mekkoja, jumpsuiteja, legginssejä, omat mallit myös meille äideille.

Tervetuloa tutustumaan, KLIK!

maanantai 24. marraskuuta 2014

MATKAKUUMETTA









Meillä on Joulun alla ihana reissu edessä! Siskojen, mummon ja ukin kanssa lähdetään pakoon Suomen talvea ja jouluruuhkia Dubain lämpöön, tarkemmin sanottuna emiraattiin nimeltä Ras al Khaimah.
Luvassa on lepoa ja rauhaa, uimista ja auringonottoa, rentoutumista. Ja ehkäpä vähän shoppailuakin, kun Dubain ostoskeskukset tuntuvat olevan niin valtavia, että suurimmissa on jopa sisäänrakennettu laskettulekeskus (uskomatonta)! J

Tämä onkin pojille ensimmäisen ulkomaanmatka, ja ensimmäinen kerta lentokoneessa. Niin ja ensimmäinen kerta, kun voidaan kaivella shortsit, sandaalit ja t-paidat esille keskellä talvea. Äidilläkin matkailu on rajoittunut vain Suomen rajojen sisäpuolelle viime vuosina, edellisestä ulkomaan matkasta on aikaa jopa kahdeksan vuotta.
Dubaista ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta paljon olen kuullut hyviä matkakokemuksia ja suositteluja varsinkin lapsiperheiltä. Ras al Khaimah on toivottavasti rauhallisempi lomakohde-valinta kuin suurkaupunki Dubai, siellä meillä on tarkoitus käydä vain päivän retkellä.
Onko joku käynyt ko. paikassa? Mielellään otamme vastaan kokemuksia, matkavinkkejä, retki-ideoita tai muuta tarpeellista tietoa kohteesta.
Reissu on jo niin lähellä, että tässä vaiheessa matkakuume todellakin nousee, nyt pitää vain malttaa odottaa.. ihailla kuvia hotellilta ja suunnitella ohjelmaa/retkiä paikan päälle. Kohteen kuvat lainattu Finnmatkoilta.

Pojat ovat innoissaan lähdössä reissuun ja uimaan, ainut hätä on vain joulun lahjoista. Mitenhän se Joulupukki löytää perille, jos ei ehditäkään jouluksi mummolaan, kuten yleensä?

perjantai 21. marraskuuta 2014

MIX AND MATCH: JOULU 2014 (SIS. ALEKOODIN NIILO ILOON)















Niilo Ilon Joulu koostuu harmaasta, valkoisesta ja mustasta. Sekaan ripaus punaista tai havunvihreää tuomaan Joulun tunnelmaa. Miksaa ja mätsää omat settisi! .:)

Niilo Ilossa vietetään Joulun avausta viikonlopun ajan, jolloin saat -20%:n alennuksen koko valikoimasta koodilla JOULUILO. Huom! tarjous ei koske Papun uutuuksia.

Syötä koodi ostoskorin lunastuskoodi-kenttään ja alennus lasketaan automaattisesti. Tarjous on voimassa myös Kuopion myymälässä perjantaina ja lauantaina.

Tervetuloa jouluisille ostoksille, KLIK!

torstai 20. marraskuuta 2014

PROTSKUHERKKU JA VITAMIINIPOMMI







Tunnustan, en ole todellakaan mikään gourmet-kokki, enkä myöskään suuremmin nauti ruoanlaitosta. Mieluummin arvostan helppoja reseptejä, joilla saa ruokaa pöytään mahdollisimman nopeasti.
En kuitenkaan tykkää eineksistä, tai muusta valmiista, mieluummin syön mahdollisimman aitoa ja tuoretta ruokaa.

Ilta- ja välipalojen ykkönen on ollut jo pitkään tämä marjainen rahkaherkku. Sekoitan puolikkaan rahkan noin desiin viljajugurttia, sitten vain sekaan kesällä poimittuja viinimarjoja sekä ripaus mysliä.
Paljon proteiinia ja vitamiinia, maistuu herkulta, täyttää hyvin, ja kaloreitakin on vain 250 (jos niitä nyt joku haluaa laskea). Ja ennen kaikkea helppo ja nopea tehdä! Vaihtelua makuun saa helposti jugurttia ja marjoja vaihtamalla.

Tämä on muuten hyvä palauttava välipala myös treenien jälkeen, suosittelen! J

tiistai 18. marraskuuta 2014

PAPUN UUTUUDET KLO 12


Ihania uutuuksia Papulta tänään tiistaina klo 12, ja samalla täydennystä myös vanhoihin suosikkeihin mm. aikuisten mallistoon.

Ostoksille pääset TÄSTÄ, KLIK!

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

SISUSTUKSEEN SOPIVAT VILLASUKAT







Vanha talo ja villasukat kuuluvat yhteen. Vaikka remontin jälkeen meillä onkin ihan lämmintä, eikä nurkistakaan enää vedä, villasukat kuuluvat kyllä minun kotivarustukseen aina. Niillä on kiva tassutella puulattioilla, ja käpertyä vaikkapa sohvannurkkaan selaamaan sisustuslehtiä.
Sukat ovat jo pari vuotta vanhat, vähän nuhjuisetkin, mutta niin mieluiset, että nämä käytetään varmasti ihan rikki ja puhki.

Villasukat on tehnyt pikkusiskoni tilauksen perusteella, tilaus kuului: ”Tee sellaiset sisustukseen sopivat sukat”. Ja tämähän onnistui ihan mainiosti, hih! J


perjantai 14. marraskuuta 2014

MITÄ POJILLE KUULUU?







Meillä on ollut isojen muutosten syksy, kun Max aloitti koulun. Ykkösluokkalainen kasvoi syksyn aikana niin isoksi pojaksi, että äitiä ihan välillä hirvittää. Aika haikea fiilis oli, kun kuukauden koulunkäynnin jälkeen poika ilmoitti, ettei enää tarvitse saattaa kouluun. Sydän syrjällään piti katsoa, kun reppuselkäinen ”pikkupoika” lähti yksin koulutaipaleelle.
Mutta onhan iso poika vielä aika pienikin, ainakin välillä. Ja tykkää yhä legoista, peleistä ja taisteluista. Ja veljen kanssa leikit sujuvat hyvin, kun päivät ollaan nyt ensimmäistä kertaa ihan erillään.

Frans taas on innokas eskalainen, jota aina välillä harmittaa kun ei ole läksyjä niin paljoa kuin Maxilla. Frans onkin usein lukuharjoituksissa mukana (motivoi muuten hyvin myös isoveljeä), eipä tiedä vaikka tässä menisi niin sanotusti kaksi kärpästä yhdellä iskulla, jos molemmat oppivat lukemaan talven aikana.
Kun pojat ovat kasvaneet, me vanhemmat huomaamme monesti olevamme ihan keskenään kotona, kun pojat leikkivät ulkona kavereiden kanssa (tai sitten lastenhuone on täynnä pikkupoikia). Tavallaan haikeaa, tavallaan mukavaa. Mutta kuitenkin väistämätöntä, ja toisaalta antaa sitten tilaa omille jutuille ja omille, jo melkein unohtuneille harrastuksille.

Poikien suosikkitouhua ovat lauantain elokuvaillat. Hauska lastenleffa, sipsejä ja suklaata, ja sitten vain koko perhe läjään olohuoneen sohvalle rentoutumaan. Mikäs sen mukavampaa!
Elokuvailta on varmastikin luvassa myös tänä viikonloppuna. Rentouttavaa viikonloppua! J

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

POIKIEN TOPPAVAATTEET











Tänä vuonna poikien toppavaatteet on valittu aika maanläheisissä väreissä, ihan kivaa vaihtelua kaiken väriloiston keskelle.
Pääkäytössä olevat toppatakit ovat poikien oma valinta, maastokuosi on meillä tosi IN. Ticketin maastoa käytettiin välikaudella, ja sujuvasti nyt siirryttiin myös toppatakeissa Ticketin camokuosiin. Maastokuosiin on yhdistetty Molon mustat toppahousut, ja Molon villasekoitteiset tähtihatut. Musta dropshape hattu Name It.

Kaupunki- ja varatakkeina meillä on Nova Starin parkatakit, toiselle pojalle musta ja toiselle vihreä. Näiden takkien kanssa mennään samoilla asusteilla.
Pojat ovat nykyään niin samankokoisia, että tarvittaessa voivat käyttää myös toistensa vaatteita. Kokoeroa on vain yksi vaatekoko, ja tuntuu että ero kapenee koko ajan.

Eteisessä meillä on pojille oma naulakko, joka on kiinnitetty vähän matalammalle. Samoin hatut ja hanskat voi heittää koriin. Teoriassa siis kaikki vaatteet ovat kätevästi aina aamulla omilla paikoillaan tallessa, ja kouluunlähtö sujuu helposti ja nopeasti, hih! J